portfolio | liefdewerk

rs-design ondersteunt naast het ‘gewone’ werk belangeloos organisaties in binnen- en buitenland. Hieronder drie projecten die we als ‘liefdewerk’ omschrijven en die het zeker verdienen niet op 'oud papier' te communiceren.

Neeltje Pater
In Broek in Waterland is al jaren de toneelvereniging Neeltje Pater actief. Zij trakteren het Waterlands publiek op professionele theatervoorstellingen en -festivals. rs-design regelt de kaartverkoop en andere hand- en spandiensten.

Social Capital Foundation
De Social Capital Foundation is een non-profit organisatie die zich richt op armoedebestrijding van mensen en hun gezinnen in Afrika, Azië en Zuid-Amerika. Dit bereiken zij door het uitlenen van geld en het geven van onderwijs zodat mensen uiteindelijk zelfstandig in hun bestaan kunnen voorzien. rs-design ontwierp voor hen een logo en een website die natuurlijk regelmatig up-to-date wordt gehouden.

Discover TZ
Discover Tanzania is een reisorganisatie opgericht door Albert Jumbe met steun van de Social Capital Foundation.  rs-design steunde dit initiatief belangeloos met het ontwerp van een logo en website. Wij vinden het belangrijk dat de mensen in Tanzania zelf ook wijzer worden van het toerisme naar dit prachtige land. Door dit soort lokale initiatieven wordt voorkomen dat het geld dat toeristen uitgeven naar het buitenland wegvloeit.