portfolio | websites

Een website kan zo veel meer zijn dan een folder op internet. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden dat vooral opdrachtgevers die aan hun eerste website beginnen enerzijds veel vragen hebben en anderzijds over bepaalde aspecten nog niet nagedacht hebben. rs-design dient je graag van advies hierover.
Bijvoorbeeld ....... Is het gemakkelijk dat je zelf content op je site kan veranderen of komt dat zo sporadisch voor dat je dat beter door een professional kan laten verzorgen? Moet ik wel een nieuwspagina hebben of heb ik helemaal geen tijd om die regelmatig te vullen? Of kan ik beter een automatische connectie met Facebook of Twitter maken? Is die nieuwe ontwikkeling een gouden kans of een hype die snel over zal waaien?

rs-design is sinds 1995 (!) actief met het ontwerpen en bouwen van websites en heeft de benodigde kennis in huis om samen met de klant alle vragen te beantwoorden en de juiste keuzes te maken. Links zie je een diashow waarin letterlijk 'screenshots' van websites ontworpen door rs-design elkaar afwisselen. Op de links-pagina staat een lijst met websites gemaakt door rs-design.

Op de volgende pagina's staan de verschillende soorten websites die rs-design je kan bieden uitgelegd.