rs-design | werkwijze

Wij denken dat een goed ontwerp ontstaat in samenwerking met de opdrachtgever. Als opdrachtgever  weet je soms al precies wat je wilt, maar overzie je niet alle (prijs)technische gevolgen van die wensen. Het kan ook zijn dat je nog geen vastomlijnde ideeën hebt over het ontwerp of de uitingsvorm – moet het een website worden of een folder, of misschien wel allebei?

rs-design denkt van begin tot eind samen met jou na over deze beslissingen. Direct contact vinden wij daarbij heel belangrijk. We gaan dus samen aan tafel zitten om je wensen en doelen te formuleren. Tijdens het eerste vrijblijvende gesprek maken we een inventaris van de wensen en mogelijkheden voor een ontwerp. Vervolgens ontvang je een offerte met een indicatie van de tijdsinvestering en andere kosten die er aan het ontwerp verbonden zijn. Ook voor de kosten van derden (webhosting, tekstschrijvers, drukkosten et cetera) worden offertes aangevraagd.
Daarna begint het ontwerpproces: er worden een of meer basisontwerpen voor je gemaakt en na overleg uitgewerkt.

Jij wordt dus als opdrachtgever bij alle belangrijke beslissingen in het ontwerpproces betrokken. Zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.